top of page
Billede af Roberto Cortese

Få ekspertbistand til din Shopify webshop og maksimér dit maksimer dit online salg

Som godkendt Shopify Partner, tilbyder jeg grundig og omhyggelig hjælp med de små opgaver og optimering af Shopify webshops for mindre virksomheder.

Min service er jordnær og gennemført, hvor jeg fokuserer på at etablere og opretholde en brugervenlig og sikker webshop oplevelse. 

Jeg forbereder en konkret køreplan, afstemmer forventninger, og opbygger en proces, der er fornuftig og effektiv.

Med mig ved roret, kan du føle dig tryg og sikker i, at din Shopify løsning er i gode hænder. Jeg er dedikeret til at yde en service, der lever op til dine forventninger og skaber reel værdi for din virksomhed.

 

Med min hjælp, vil din Shopify e-handelsløsning snart være "som ny igen", klar til at imødekomme dine kunders behov på bedste vis.

Hvilke Shopify opgaver, kan jeg hjælpe dig med?

Herunder kan du se et udpluk af opgaver, jeg ofte løser:

 • Produktoprettelse og -opdatering
  Oprette nye produkter, opdatere eksisterende produkter, håndtere produktvariationer, og vedligeholde produktkategorier.

   

 • Shopify tema tilpasning
  Tilpasse eksisterende Shopify temaer for at matche kundens branding og designpræferencer, herunder tilpasning af farver, skrifttyper, layout og meget mere.

   

 • Integrationer og apps
  Installere og konfigurere tredjeparts apps og integrationer for at udvide webshoppens funktionalitet, såsom kundeanmeldelser, SEO-optimering, email marketing værktøjer, og mere.

   

 • Søgemaskineoptimering (SEO)
  SEO optimering af webshoppen på bla. kategorier, produkter for at forbedre synligheden online og placering i søgemaskinerne.

   

 • Marketing
  Opsætning af e-mail-marketing (nyhedsbreve).

   

 • Betalingsgateway og skatteindstillinger
  Opsætning og styring af betalingsgateway-indstillinger og skatteregler.

Fordelen ved at outsource opgaverne på din webshop

 • Tidsbesparelse

  Ved at outsource Shopify-opgaver kan du frigøre din tid til at fokusere på kernevirksomheden, herunder strategi, produktudvikling og kunderelationer.
   

 • Ekspertise

  Ved at outsource til en ekspert inden for Shopify får du adgang til en dybdegående viden og erfaring, der kan hjælpe med at optimere din webshop og øge salget.
   

 • Kosteffektiv

  Outsourcing kan ofte være mere omkostningseffektivt end at ansætte fuldtidsansatte, da du kun betaler for de tjenester, du har brug for.
   

 • Skalerbarhed

  Ved at outsource kan du nemt skalere dine tjenester op eller ned afhængig af din virksomheds behov, hvilket gør det mere fleksibelt og tilpasningsdygtigt.
   

 • Opdateret med de nyeste trends

  En Shopify-ekspert vil være opdateret med de nyeste trends, funktioner og bedste praksis inden for e-handel, hvilket kan være til stor fordel for din virksomhed.
   

 • Risikoreduktion

  Ved at outsource til en ekspert kan du minimere risikoen for fejl og tekniske problemer, som kan have indflydelse på din webshops præstation.
   

 • Forbedret kundeservice

  Med en ekspert, der håndterer tekniske spørgsmål og optimerer brugeroplevelsen, kan du forbedre din kundeservice og tilfredshed.
   

 • Fokus på vækst

  Ved at frigøre tid og ressourcer kan du fokusere mere på vækststrategier, såsom markedsføring, brandopbygning og ekspansion.
   

At outsource opgaverne i din Shopify webshop kan være en optimal løsning, der tilbyder både kort- og langsigtet værdi.

Som en grundig og erfaren specialist, vil jeg kunne tilbyde en ordentlig håndtering af dine Shopify opgaver, sikre en høj kvalitet i arbejdet, og samtidig give dig ro i sindet. Med en tryg og sikker tilgang, kan du være sikker på, at dit websted fungerer som det skal.

Jeg vil arbejde tæt sammen med dig som din rådgiver for at forstå dine behov og mål, hvilket vil danne grundlag for vores samarbejde. Jeg vil skitsere en klar køreplan og proces, der inkluderer alle nødvendige tiltag og overvejelser for at sikre, at din webshop er optimalt opsat, fungerer effektivt og har en høj ydeevne.

Med omhu og faglighed vil jeg benytte de bedste værktøjer og ressourcer til at håndtere dine opgaver. Jeg vil også følge de bedste retningslinjer og fremgangsmåder for at forbygge eventuelle problemer og minimere negative konsekvenser.

Outsourcing kan frigøre dine lokale ressourcer, så du kan fokusere mere på din kerneforretning.

 

Samtidig kan det give en højere værdi ved at trække på min erfaring og ekspertise.

En tjekliste og regelmæssig vejledning vil være en del af vores samarbejde for at sikre, at alle opgaver er dækket, og at du er godt informeret om, hvad der sker. Som din Shopify-specialist, vil jeg være ved din side, klar til at hjælpe med eventuelle udfordringer, der måtte opstå.

PortOne1.jpeg

Jeg er ikke et webbureau eller marketingbureau

Det betyder jeg overlader kodning, til din interne webudvikler eller webbureau og markedsføring til dit marketingbureau.

Jeg gør nemlig kun det, jeg er god til - for at sikre dig et trygt og grundig samarbejde.

Har du brug for hjælp til en anden opgave, der er relateret til kodning eller markedsføring? Men ikke har en samarbejdspartner til dette, kan jeg hjælpe dig med at finde et troværdigt firma, som kan hjælpe dig.

 

Jeg har flere faste samarbejdspartnere, som er nøje udvalgt udefra, at de skal være dygtige i processen og kan kvalitetssikre deres opgaver og skriver kode efter kodestandarder.

Jeg har ingen økonomisk interesse, når jeg hjælper dig med at finde en samarbejdspartner indenfor kodning eller online markedsføring m.m.

Du finder mig i "PortOne" på Porthusgade 1 i Aalborg.

KONTAKT MIG NU!

Og lad mig hjælpe dig, med at få succes på internettet med en optimal Shopify webshop, øge din synlighed og salg gennem en effektiv og brugervenlig Shopify løsning.

Med venlig hilsen

Betina Mikkelsen

Ejer af Mikkelsen Consulting​​

bottom of page