top of page

Få hjælp til din hjemmeside og vedligeholdelse af hjemmeside design.

Forbyg din hjemmside ikke mister leads og den altid fremstår troværdig.

Når du har en virksomhed, er det vigtigt at din online tilstedeværelse via din hjemmeside, altid viser virksomheden fra den bedste side.

 

Du skal betragte det, som din forretnings facade - bare den er online.

Derfor er det vigtigt at afsætte tid, til at holde hjemmesiden og hjemmeside designet vedlige, så din forretning ser ordentlig ud, så dine besøgende bliver til leads og på sigt loyale kunder.

Jeg har oplevet, mange virksomheder får lavet en hjemmeside, men ikke får gjort mere ved den – når den er færdig.

 

Er du én af dem, der bare lader hjemmesiden leve sit eget liv! Enten fordi - du ikke ved hvad du skal gøre for at komme videre? eller måske ressourcerne eller viden slet ikke findes i virksomheden om hvordan hjemmesiden og hjemmeside designet skal vedligeholdelse?

Nu kan du få hjælp til en budgetvenlig timepris: 450,00 kr. excl. moms og der er ingen binding.

 

Ofte er opgaverne små på en hjemmeside og derfor er ingen opgaver, for små for mig!

 

Jeg udfører også opgaver, der kun tager 15 min og tager derfor kun betaling for 15 minutter.

Har du styr på din hjemmeside og hjemmeside design?

Ved du om din hjemmeside er sikker at besøge og følger nogle af de seneste anbefalinger fra Google, for at få en god placering i søgemaskinerne?

 

Overholder din hjemmeside alle regler om Cookies og andre relevante dataregler?

 

Er din hjemmeside godt beskyttet mod hackerangreb og andet malware?

Halter hjemmesiden bagefter med:

 

 • Opdatering af ydelser?

 • Opdatering af kontaktinfo med bl.a. nye medarbejdere m.m.

 • Opdatering af referencer og cases?

 • Opdatering af designet på hjemmesiden, så den også kan læses på mobile enheder?

 • Opdatering af forsiden med nye, tidssvarende billeder og nyheder?

 • Opdatering af hjemmesidens version, så den er hurtig?

 

Er der flere af spørgsmålene ovenfor, du kan svare ja til? Så vil jeg anbefale dig at investere i en aftale om vedligeholdelse allerede i dag.

Hvad betyder en aftale om "hjælp til hjemmeside" og "hjemmeside design" for dig?

En aftale om vedligeholdelse betyder, at du ikke skal tænke på om din hjemmeside er opdateret.

 

 • Jeg kan bl.a. sørge, for hjemmesiden er SEO optimeret både med søgeord, tekst og billede ALT-tekst, så hjemmesiden med tiden får en bedre placering i søgemaskiner.

 • At holde hjemmesiden ved lige med nye billeder, nyheder, tekst, referencer og cases m.m. Så den altid fremstår opdateret og sender et stærkt troværdighedssignal til potentielle kunder.

 • Designmæssigt sørger jeg for at den også vises korrekt på alle mobile enheder – tallene fra danske statistikker viser jo, at over 50% af al trafik til hjemmesider og webshops kommer fra mobile enheder.

 • Rent teknisk, tester jeg og holder øje med fejl på hjemmesiden, tester om Google læser hjemmesiden rigtigt, mangler der at blive indekseret sider m.m.

Hvad kan en aftale om vedligeholdelse af hjemmeside indeholde?

SEO OPTIMERING

Jeg sørger for alle sider på hjemmesiden er SEO optimeret, så den får en god placering i søgemaskiner.

KONVERTERINGSOPTIMERING AF HJEMMESIDEN

Jeg sørger for hjemmesiden er hurtig, at alle knapper og links virker. Tester, tjekker og optimerer for at give besøgende en god oplevelse og skaffe leads.

BRUGERVENLIGHED

Jeg sørger for hjemmesiden holdes ved lige med indhold, medarbejder info m.m. så både potentielle og faste kunder kan finde den information, de leder efter. Sørge for strukturen er brugervenlig, så de besøgende nemt, kan finde den information de søger.

WEBDESIGN

Jeg sørger for hjemmesiden kan læses på alle mobile enheder, ved at teste den i forskellige mobile enheder. At f.eks. videoer og billeder vises i det rette format.

Hvilke størrelse virksomheder hjælper jeg?

Jeg hjælper små selvstændige erhvervsdrivende i Aalborg og Nordjylland. 

Hvilke brancher arbejder jeg med?

Det kan være hvilken som helst branche f.eks.: Advokater, Psykologer, Fysioterapeuter, Helse & Velvære, Kosmetisk Behandlinger, Entreprenører, Vognmænd, Maskinstationer og Håndværker.

Hvordan kan du være tryg ved jeg kan vedligeholde din hjemmeside?

Jeg har over 20 års erfaring at trække på inden for reklame- og internetbranchen, som konsulent i flere reklamebureauer, i Aalborg og projektleder, afdelingsleder i webbureauer i Aalborg samt Managing Director i Skandinavien for et webbureau i Ukraine.

Din hjemmeside er i trygge hænder

Ved brug af mit pålidelige netværk, af professionelle og nøje udvalgt eksterne samarbejdspartnere indenfor marketing, tekst og hjemmesideprogrammering kombineret med mine egen +20 års brede erfaring indenfor reklamebureau, webbureau og som ejer af egen webshop, er du sikret en samarbejdspartner, som kan hjælpe dig på alle måder, med din hjemmeside.

Skal der kobles en ekstern samarbejdspartner på nogle opgaver, fakturer de direkte dig. Jeg har ingen økonomisk interesse i samarbejdet, andet end jeg ønsker du får det bedste af det bedste og sparer penge.

 

Professionelt samarbejde

Jeg garanterer dig et struktureret og professionelt samarbejde ved at have styr på detaljerne og sikrer at din hjemmeside er i trygge hænder ved at have en veldefineret samarbejdsform, som du kan læse mere om her.

 

Lidt om min baggrund

Erfaringen med hjemmesider, webshops og webdesign, kommer fra min ansættelse i lokale reklamebureauer og webbureauer i Aalborg, ved Halskov & Halskov, MedienetCom, Bjørnstrup & Abildgaard, Tom Anton Reklamebureau, Commitment Advertising og Internord Web.

 

Udover min dybe erfaring indenfor internet- og reklamebranchen har jeg mange års praktisk erfaring med fysisk salg af udstyr til både, isenkram, beklædning, sko og tasker, udlejning af flyttecontainer for Boxit og udlejning af lifte m.m. for LOXAM, som er et stort internationalt udlejningsfirma og leverandør til byggebranchen.

 

Hvilke kunder, har jeg arbejdet med igennem tiden?

Jeg har udført forskellige marketing- og hjemmesideopgaver, for bl.a.

 • Sonne Huse

 • Boxit

 • Dansk Bilglas

 • TK Development

 • Best Travel

 

Rådgivning samt optimering og vedligeholdelse af webshops for bl.a.:

Gloria Mundi Care, Beautycos, Direct Espana, Jyske Storkøkken, Fossflakes, Sexshop

 

Længerevarende projekter:

Været med til at beskrive et digitalt EU finansieret projekt under IT-fyrtårnsprojektet "Det Digitale Nordjylland" i 2000-2001.

 

Samarbejdet som konsulent med den Danske Ambassade i London for at få danske entreprenører og håndværker til at byde på byggeopgaver ved OL i London i 2012.

Skal jeg hjælpe dig med at skabe et godt fundament?

Lad mig hjælpe dig med mine specialistkompetencer og ressourcer, så vi i fællesskab kan lave en plan for processen i at sikre dit website, bliver som nyt igen.

 

Lad os sammen forbygge at du mister salg, synlighed i søgemaskinerne og troværdighed.

 

Jeg ser frem til at indgå et langt og holdbart samarbejde,

hvor fundamentet bygger på ordentlighed. høj faglig kunnen og ærlig kommunikation.

Med venlig hilsen

Betina Mikkelsen

Ejer af Mikkelsen Consulting​​

bottom of page