Billede af Vitaly Sacred

Få hjælp til din hjemmeside, så du altid har en opdateret troværdig og professionel hjemmeside

Jeg hjælper lokale virksomheder i Aalborg og Nordjylland, der har brug for hjælp til deres hjemmeside til en fornuftig og budgetvenlig timepris.

Når du har en virksomhed, er det vigtigt at din online tilstedeværelse via din hjemmeside, altid ser velholdt og opdateret ud. Det er din forretnings facade på nettet. Derfor er det vigtigt at afsætte tid, til at holde hjemmesiden opdateret og den ser ordentlig ud, når nye potentielle eller faste kunder, søger information.

Budgetvenlig timepris: 450,00 kr. excl. moms og ingen binding.

 

Der er ingen opgaver, der er for små for mig! Jeg udfører også opgaver, der kun tager 15 min og tager derfor kun betaling for 15 minutter.

 

Jeg har oplevet, mange virksomheder får lavet en hjemmeside, men ikke får gjort mere ved den – når den er færdig. Er du én af dem, fordi du ikke ved hvad du skal gøre for at komme videre? Måske ressourcerne eller viden slet ikke findes i virksomheden om hvordan hjemmesiden skal vedligeholdelse?

Har du styr på din hjemmeside?

Ved du om din hjemmeside er sikker at besøge og følger nogle af de seneste anbefalinger fra Google, for at få en god placering i søgemaskinerne?

 

Overholder din hjemmeside alle regler om Cookies og andre relevante dataregler?

 

Er din hjemmeside godt beskyttet mod hackerangreb og andet malware?

Hænger opgaverne i bremsen på hjemmesiden med:

 

 • Opdatering af ydelser?

 • Opdatering af kontaktinfo med bl.a. nye medarbejdere m.m.

 • Opdatering af referencer og cases?

 • Opdatering af designet på hjemmesiden, så den også kan læses på mobile enheder?

 • Opdatering af forsiden med nye, tidssvarende billeder og nyheder?

 • Opdatering af hjemmesidens version, så den er hurtig?

 

Er der flere af spørgsmålene ovenfor, du kan svare ja til? Så vil jeg anbefale dig at investere i en aftale om vedligeholdelse allerede i dag.

Hvad betyder en aftale om vedligeholdelse for dig?

En aftale om vedligeholdelse betyder, at du ikke skal tænke på om din hjemmeside er opdateret.

 

Du lejer nemlig mig på timebasis og uden binding, til at vedligeholde din hjemmeside.

 

 • Jeg kan bl.a. sørge, for hjemmesiden er SEO optimeret både med søgeord, tekst og billede ALT-tekst, så hjemmesiden med tiden får en bedre placering i søgemaskiner.

 • At holde hjemmesiden ved lige med nye billeder, nyheder, tekst, referencer og cases m.m. Så den altid fremstår opdateret og sender et stærkt troværdighedssignal til potentielle kunder.

 • Designmæssigt sørger jeg for at den også vises korrekt på alle mobile enheder – tallene fra danske statistikker viser jo, at over 50% af al trafik til hjemmesider og webshops kommer fra mobile enheder.

 • Rent teknisk, tester jeg og holder øje med fejl på hjemmesiden, tester om Google læser hjemmesiden rigtigt, mangler der at blive indekseret sider m.m.

Hvad kan en hjemmeside vedligeholdelses aftale indeholde?

SEO

Jeg sørger for alle sider på hjemmesiden er SEO optimeret, så den får en god placering i søgemaskiner.

Indhold 

Jeg sørger for hjemmesiden holdes ved lige med indhold, medarbejder info m.m. så både potentielle og faste kunder kan finde den information, de leder efter.

Brugervenlighed

Jeg sørger for hjemmesiden er hurtig, at alle knapper og links virker. Tester, tjekker og optimerer for at give besøgende en god oplevelse.

Design

Jeg sørger for hjemmesiden kan læses på alle mobile enheder, ved at teste den i forskeli

Hvilke størrelse virksomheder hjælper jeg?

Jeg hjælper små selvstændige erhvervsdrivende i Aalborg og Nordjylland. 

Hvilke brancher arbejder jeg med?

Det kan være hvilken som helst branche f.eks.: Advokater, Psykologer, Fysioterapeuter, Helse & Velvære, Kosmetisk Behandlinger, Entreprenører, Vognmænd, Maskinstationer og Håndværker.

Hvordan kan du være tryg ved jeg kan vedligeholde din hjemmeside?

Jeg har over 20 års erfaring at trække på inden for reklame- og internetbranchen, som konsulent i flere reklamebureauer, i Aalborg og projektleder, afdelingsleder i webbureauer i Aalborg samt Managing Director i Skandinavien for et webbureau i Ukraine.

Din hjemmeside er i trygge hænder

Ved brug af mit pålidelige netværk, af professionelle og nøje udvalgt eksterne samarbejdspartnere indenfor marketing, tekst og hjemmesideprogrammering kombineret med mine egen +20 års brede erfaring indenfor reklamebureau, webbureau og som ejer af egen webshop, er du sikret en samarbejdspartner, som kan hjælpe dig på alle måder, med din hjemmeside.

Skal der kobles en ekstern samarbejdspartner på nogle opgaver, fakturer de direkte dig. Jeg har ingen økonomisk interesse i samarbejdet, andet end jeg ønsker du får det bedste af det bedste og sparer penge.

 

Professionelt samarbejde

Jeg garanterer dig et struktureret og professionelt samarbejde ved at have styr på detaljerne og sikrer at din hjemmeside er i trygge hænder ved at have en veldefineret samarbejdsform, som du kan læse mere om her.

 

Lidt om min baggrund

Erfaringen med hjemmesider, webshops og webdesign, kommer fra min ansættelse i lokale reklamebureauer og webbureauer i Aalborg, ved Halskov & Halskov, MedienetCom, Bjørnstrup & Abildgaard, Tom Anton Reklamebureau, Commitment Advertising og Internord Web.

 

Udover min dybe erfaring indenfor internet- og reklamebranchen har jeg mange års praktisk erfaring med fysisk salg af udstyr til både, isenkram, beklædning, sko og tasker, udlejning af flyttecontainer for Boxit og udlejning af lifte m.m. for LOXAM, som er et stort internationalt udlejningsfirma og leverandør til byggebranchen.

 

Hvilke kunder, har jeg arbejdet med igennem tiden?

Jeg har udført forskellige marketing- og hjemmesideopgaver, for bl.a.

 • Sonne Huse

 • Boxit

 • Dansk Bilglas

 • TK Development

 • Best Travel

 

Rådgivning samt optimering og vedligeholdelse af webshops for bl.a.:

Gloria Mundi Care, Beautycos, Direct Espana, Jyske Storkøkken, Fossflakes, Sexshop

 

Længerevarende projekter:

Været med til at beskrive et digitalt EU finansieret projekt under IT-fyrtårnsprojektet "Det Digitale Nordjylland" i 2000-2001.

 

Samarbejdet som konsulent med den Danske Ambassade i London for at få danske entreprenører og håndværker til at byde på byggeopgaver ved OL i London i 2012.

Book et uforpligtende møde på 1 time med mig.

 • Vil du gerne forbedre hjemmesidens indhold og SEO?

 • Vil du vise din virksomhed er troværdig, ved at holde din hjemmeside opdateret hele tiden?

 • Vil du forebygge dårlige placeringer i søgemaskinerne?

 • Vil du spare penge på vedligeholdelse af din hjemmeside?

 • Eller er du i tvivl om hvordan, du skal beskytte din hjemmeside?


Lad os i fællesskab få styr på din hjemmeside.