Persondatapolitik


Vi passer godt på dine data.

Baeredygtig-ehandel.dk er ejet af Mikkelsen Consulting and Business Development (herefter kaldet MCBD), CVR 40653988. Denne politik (”Persondatapolitik”) forklarer, hvilke personoplysninger vi indsamler om dig, og hvordan vi behandler dem.

 

Behandling af personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

MCBD er dataansvarlige og behandler dine personoplysninger i følgende tilfælde:

 

a) Når du besøger vores website og du giver samtykke til vores anvendelse af cookies (link til cookiepolitik), indsamler vi automatisk oplysninger om din brug af websitet, fx om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger, din IP-adresse, herunder din netværkslokation, og informationer om din computer, tablet eller mobil. Formålet er at optimere brugeroplevelsen og websitets funktion, samt foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting via Google, YouTube, LinkedIn og Facebook. 

 

Vi anvender hjemlen i Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a.

 

Læs mere om vores anvendelse af cookies og hvornår vi sletter data ved at trykke på Cookieinformationen nederst på websitet.

 

b) Når du kontakter os via e-mail, behandler vi dine personoplysninger i det omfang, du oplyser dem til os. Vi behandler dine oplysninger for at imødekomme din henvendelse. Vi sletter din henvendelse, når sagen er afsluttet. Vi anvender hjemlen i Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f, da det er i vores interesse at besvare din henvendelse.

 

d) Når du er kunde os hos gemmer vi dine kontakt- og betalingsoplysninger med det formål at kunne kommunikere og afregne med dig. Dette er nødvendigt for at vi kan indgå i en aftale med dig. Vi beholder oplysninger til brug i bogføringsmateriale i 5 år efter endt kundeforhold jf. bogføringsloven. Vi anvender hjemlen i Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b.

 

MCBD er databehandler på de personoplysninger som vi kommer i besiddelse af eller opnår adgang til som en del af rådgivning, udvikling af og support på løsninger som vi leverer til vores kunder.

 

Vi indgår databehandleraftaler med de kunder som vi behandler personoplysninger på vegne af.

 

Vi anvender hjemlen i Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b. Typen af personoplysninger afhænger af den løsning som vi skal levere til kunden og forhold omkring sletning/tilbagelevering og underdatabehandlere er reguleret i databehandleraftalen.

Videregivelse af personoplysninger

 

MCBD anvender en række underdatabehandlere i forbindelse med behandling af personoplysninger, herunder leverandører af it-løsninger. I relevante tilfælde videregives data til banker, inkasso, fragtfirmaer, revisor etc.

 

Vi anvender kun databehandlere i EU eller sikre tredjelande, samt virksomheder i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Som sikre databehandlere og som overholder GDPR anvender vi følgende:

Wix.com: Software udbyder af hosted hjemmeside. Aftalevilkår findes her 

Visitor Analytics: Tracking af trafik og hvordan besøgende navigerer rundt på baeredygtig-ehandel.dk. Aftalevilkår findes her

Meta (Facebook): Benyttes i forbindelse med marketing. Aftalevilkår findes her

 

Der er indgået SCC (Standard Contractual Clauses) kontrakter med ovenstående virksomheder, samt implementeret passende supplerende sikkerhedsforanstaltninger til at sikre overførslen af personoplysninger. Anvendelse af underdatabehandlere i forbindelse med udvikling og support af løsninger til kunder er reguleret i de respektive databehandleraftaler.

 

Beskyttelse af personoplysninger

Vi har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Dine rettigheder

Angående de personoplysninger, som vi har registreret om dig, har du følgende rettigheder: 

 

  • Du har ret til at få indsigt i hvilke personoplysninger vi behandler om dig.

  • Du har ret til at få udleveret en kopi af dine personoplysninger.

  • Du har ret til at få rettet (berigtiget) dine personoplysninger.

  • Du har ret til, i visse situationer, at få dine personoplysninger slettet ”at blive glemt”.

  • Du har ret til at trækket dit samtykke tilbage, hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på et samtykke fra dig.

  • Du har ret til at få dine personoplysninger udleveret (Dataportabilitet) i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinelæsbart format.

  • Du har ret til at indgive en klage over behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet.

 

Du bedes fremsætte alle anmodninger herom på e-mail til direktør Betina Mikkelsen på betina@mikkelsen-cbd.com eller telefon +4530309624.

Brug for hjælp til hjemmesiden eller webshoppen?

Få hjælp til en fornuftig og budgetvenlig timepris på 450,00 kr. excl. moms.

Vil du have hjælp til at vedligeholde websidens indhold og SEO?

Vil du forebygge eller forbedre dårlige placeringer i søgemaskinerne?

Vil du spare penge på vedligeholdelse af din webside?

Kan du svare ja, til blot et af spørgsmålene?


Så, lad os i fællesskab få styr på din hjemmeside eller webshop.