top of page

Hjælp til Magento 1 og Magento 2 

e-commerc assistent: Tekst

Når din tid er sparsom og du føler opgaverne hænger i bremsen på din Magento webshop, er hjælpen nær!

Jeg kan hjælpe dig, med at løse opgaverne og optimere din Magento webshop løsning, så din webshop får en god placering i Google og andre søgemaskiner.

Lad det være slut med, at opgaverne hænger i bremsen på din Magento webshop. Sidder en medarbejder med vedligeholdelsen, kan du frigøre medarbejderens tid - så han eller hun får tid til det vigtige, nemlig salg og kunderne! 

Du behøver ikke betale et Magento webureau eller Magento udvikler for mange, af de opgaver der skal laves i Magento 1 eller Magento 2. Da det ikke kræver at der arbejdes i koden!

 

Når ikke, der skal arbejdes i koden, er det billigere for dig - at lej mig som Magento konsulent til, at løse de opgaver, der hænger i bremsen i din webshop.

 

Der er ingen binding og du får udført opgaverne til en budgetvenlig timepris på 450,00 kr. excl. moms.

Det kan til tider være svært at nå alle opgaverne når man har en mindre virksomhed og selv skal stå for at vedligeholde virksomhedens open source Magento løsning. Din Magento ecommerce løsning skal fremstå brugervenlig og up to date med alle produkter, tekst, billeder m.m og det er ofte tiden er knap til de opgaver, der kræves.

Står du ofte i det dilemma, at du nedprioriterer opgaverne på webshoppen fordi tiden er knap? Overvejer du at migrere fra Magento 1 til Magento 2, men ved ikke om den sidste nye version af M2 platformen er noget for dig?

Fortvivl ikke! Du kan faktisk få rådgivning og hjælp af mig og få succes med din Magento webshop. 

Du kan f.eks. leje mig opgaver som:

 • Med at flytte til ny e-handelsløsning.

 • Hjælp til at finde de rette Magento moduler.

 • Hjælp til at finde en ny Magento udvikler.

 • Hjælp til Magento udvikling ved dit Magento webbureau.

 • Test og fejlsøgning af teknisk SEO

 • Magento søgemaskineoptimering

 • Magento konverteringsoptimering

 • Oprettelse af CMS skabelon.

 • Oprettelse af landingssider.

 • Oprettelse af kategorier.

 • Oprettelse af produkter.

 • Oprettelse af grupperede produkter.

 • Opdatering af grupperede produkter.

 • Opdatering af ALT tekst på billeder.

 • Oprettelse af attributter.

 • Opdatering af tekst eller billeder på kategori- og produktsider.

 • SEO optimering af produkt- eller kategorisider.

 • Korrekt indeksering i søgemaskinerne.

 • Og andre små opgaver.

magento_edited.png

Jeg koder ikke! Men til gengæld har jeg kontakt med de dygtigste udviklere i Danmark og udlandet indenfor Magento udvikling. De er dygtige og yderste kompetente certificeret Magento udviklere som gør det muligt at du får en Magento shop som performere 100% både på konverteringer, hastighed og webdesign. 

Mit kriterier for at henvise til en dygtig Magento udvikler er baseret på mine egne erfaringer som webshop ejer. Magento bureauet skal vær certificeret i Magento udvikling. De kan udvikle Magento moduler og koder ud fra internationale kodestandarder.

Min erfaring med Magento platformen

Fordelen ved at leje mig? Du får du en person, med en blanding af analytisk og kommerciel erfaring. Jeg har over sammenlagt 30 års erfaring indenfor e-handel samt fysisk B2B og B2C salg.

 

Jeg har arbejdet med mange forskellige website- og ehandelsløsninger, online markedsføring og ikke mindst ejet min egen Magento webshop.

 

Jeg har efterhånden hjulpet en del virksomheder, med mange forskellige opgaver i deres Magento 2 webshop samt rådgivet mange Magento webshop ejere, når de er gået i stå med webshoppen.

 

Jeg ved hvad det kræver at vedligeholde en Magento webløsning på alle parametre både med konvertering- og hastighedsoptimering, SEO optimering af kategorier, produkter og sider, udarbejdelse af tekst til kategorier og produkter m.m.

Fordelen ved at outsource dine Magento opgaver

Du får tid til alle de administrative opgaver, pakke og sende ordre, markedsføring, kundepleje m.m., mens jeg fokuserer på at bruge mine færdigheder og løser opgaverne som din webshop kræver.

 • Budgetvenlig timepris 450,00 kr. ex. moms.

 • Du sparer en fast månedsløn til medarbejder.

 • Du har ingen udgifter til feriepenge eller pension.

 • Det er trygt for dig, da der ikke er nogen binding.

 • Du sparer penge, da du kan leje mig på timebasis.

 • Jeg fakturerer ikke for tiden, jeg skal bruge for at sætte mig ind i dit system.

 

Jeg kan træde til med kort varsel og fylde rollen ud i mellemtiden, hvis din medarbejder, der vedligeholder webshoppen, er sygemeldt, går på barsel eller andet.

 

Timepris og Fakturering

 

Ingen opgaver er for små, så har du en enkelt opgave i løbet af en måned der kun tager 15 minutter, løser jeg også denne.​

 • Timepris: 450,00 kr. excl. moms.

 • Ved fakturering skeler jeg mellem aftalte faste timer og ad-hoc opgaver.

 • Ved aftale om faste antal timer fakturerer jeg ved udgangen af måneden.

 • Ad-hoc opgaver faktureres efter endt opgave.

​​​
Jeg er ikke et Magento webureau eller Magento udvikler, og det betyder:

At jeg overlader udvikling med ændringer i kode, til din interne Magento udvikler eller Magento webbureau og markedsføring til dit marketingbureau.

Jeg gør nemlig kun det, jeg er god til - for at sikre dig et trygt og grundig samarbejde.

Har du brug for hjælp til en anden opgave, der er relateret til kodning eller markedsføring? Men ikke har en samarbejdspartner til dette, kan jeg hjælpe dig med at finde et troværdigt firma, som kan hjælpe dig.

 

 • Jeg har flere faste samarbejdspartnere, som er nøje udvalgt udfra, at de skal være dygtige i processen og kan kvalitetssikre deres opgaver.​

 • Jeg har ingen økonomisk interesse, når jeg hjælper dig med at finde en samarbejdspartner indenfor kodning eller online markedsøring m.m.

 • Derfor vil de også fakturere dig direkte for de udførte opgaver.​

Sådan forløber samarbejdet, når jeg skal hjælpe dig med din Magento webshop:

01

Statusmøder online eller pr. telefon

Vi holder korte statusmøder over telefonen eller online på din foretrukne mødeplatform.

 

Her ser vi hinanden, og jeg informerer dig om status på opgaver. Det er også her, der måske dukker nye opgaver op, som skal løses. Skulle der gøre dette, føjer jeg dem til opgavelisten og sender en opdateret liste, der skal godkendes – før jeg påbegynder nye opgaver.

02

Godkendelse

Alle opgaver kræver godkendelse fra dig eller min kontaktperson, både før de igangsættes og afsluttes.

 

Jeg sender en mail til dig, hvor jeg beder om dine kommentar eller godkendelse.

03

Fakturering

Ved fakturering skeler jeg mellem aftalte faste timer og ad-hoc opgaver.

 

Ved faste antal timer fakturerer jeg ved udgangen af måneden, og ad-hoc opgaver faktureres efter endt opgave.

 

Betalingsfristen er 8 dage fra fakturadato.

Faktura sendes automatisk fra e-conomic.

Ved ingen reaktion på email eller godkendelse af afsluttet opgave
Er en opgave påbegyndt og der er adspurgt efter yderligere information eller godkendelse og dette ikke er mig i hænde senest 10 dage efter jeg har sendt e-mail, faktureres opgave. Se uddybende oplysninger ved §4 i Salgs- og Leveringsbetingelserne

04

Hvordan arbejder jeg?

Jeg arbejder hjemmefra via et remote samarbejde og det kræver typisk lidt mere af dig end af mig i samarbejdet.

 

Hvis ikke du selv har tid, skal du afsætte en fast kontaktperson, som pr. e-mail kan udlevere information, billeder m.m. og godkende færdige opgaver, når jeg har brug for dette.

 

Dermed afværger vi begge, jeg må stoppe med opgaven indtil jeg får det materiale eller information jeg har brug for.

05

Forventninger og kvalitetssikring

Vi afstemmer forventningerne til samarbejdet, så både du og jeg ved hvem, der tager sig af hvad.

Mine forventninger til samarbejdet:

 • At relevant information leveres til tiden

 • At mine e-mails besvares senest dagen efter modtagelse

 • At der allokeres tid til fra dig eller kontaktpersonens side til samarbejdet

 • At vi begge overholder den aftalte plan og deadlines

Jeg er proaktivt i mit samarbejde, så derfor vil du til tider opleve jeg kommer med forslag, hvis jeg vurderer det, er noget som er vigtigt eller forbedre din webshop eller hjemmeside.

06

Vi mødes fysisk ca. hver anden måned

Når jeg indgår et samarbejde, bygger det på tillid! Du skal have en god mavefornemmelse og føle du kan have tillid til mig.

 

Det vil jeg sikrer med ordentlighed, ærlighed og gennemsigtighed. Jeg vil gerne kende din virksomhed og dig rigtig godt.

 

Både du og jeg skal investere tid i samarbejdet, så vi kommer til at skabe et loyalt samarbejde, der bygger på tillid og tryghed. Jeg mener ikke, at det er nok at kommunikere på e-mail eller tale i telefon i ny og næ.

 

Derfor vil jeg gerne besøge dig ca. hver anden måned, hvor du giver en kop kaffe – jeg tager selvfølgelig en kage med. Besøget behøver ikke tage mere end 30 minutter til 1 time. Her snakker vi om løst og fast på ægte nordjysk beskeden maner og måske lidt om de kommende opgaver og tanker du har omkring dem.

07

Materiale og Planer

Jeg opretter en fælles arbejdsmappe i Google Drev, som vi begge har adgang til med diverse materiale, opgavebeskrivelser, aftaler og planer.

Når jeg har oprette en fælles mappe, sender jeg et link på e-mail til dig eller min kontaktperson, som giver adgang til fællesmappen.

Link til fællesmappen er IKKE offentlig.

Hvordan kan du være tryg ved jeg kan vedligeholde din webshop?

Ved brug af mit pålidelige netværk, af professionelle og nøje udvalgt samarbejdspartnere indenfor marketing, tekst og udvikling indenfor eCommerce kombineret med mine egen +20 års brede erfaring indenfor reklamebureau, webbureau og som ejer af egen Magento webshop, er du sikret en samarbejdspartner, som kan hjælpe dig på alle måder, med din Magento 1 eller Magento 2 webshop.

 

Jeg har over 20 års erfaring at trække på inden for reklame- og internetbranchen, som konsulent i flere reklamebureauer, i Aalborg og projektleder, afdelingsleder i webbureauer i Aalborg samt Managing Director i Skandinavien for et webbureau i Ukraine.

Skal jeg hjælpe dig med at skabe et godt fundament?

Lad mig hjælpe dig med mine specialistkompetencer og ressourcer, så vi i fællesskab kan lave en plan for processen i at sikre dit website, bliver som nyt igen.

 

Lad os sammen forbygge at du mister salg, synlighed i søgemaskinerne og troværdighed.

 

Jeg ser frem til at indgå et langt og holdbart samarbejde,

hvor fundamentet bygger på ordentlighed. høj faglig kunnen og ærlig kommunikation.

Med venlig hilsen

Betina Mikkelsen

Ejer af Mikkelsen Consulting​​

bottom of page