top of page

Mine kerneværdier.

Som menneske er mine kerneværdier vigtige for mig.

Værdier, der ligger dybt forankret i min opvækst som datter af en selvstændig erhvervsdrivende far, der var revisor.

Mine kerneværdier er fundamentet for, hvordan jeg kommunikerer med de virksomheder, jeg samarbejder med, både som klienter og eksterne leverandører. De er fundamentet for, hvordan jeg løser opgaver.

Om os: About

01

Ordentlig

Ordentlighed gennemsyrer hele min forretning i alt, hvad jeg gør og laver.

 

"Jeg har høje moralske og etiske standarder. Det betyder, at når jeg påtager mig en opgave, er jeg godt forberedt og sørger gennem hele processen for at fokusere på detaljerne og udvise ordentlighed og grundighed."

02

Gennemsigtighed

Ægte og autentisk hele vejen igennem.

"Jeg udgiver mig ikke for noget, jeg ikke er. Hvis jeg begår fejl, tager jeg ansvar for dem og sørger for ikke at gentage dem".

03

Ærlig

Jeg kalder en skovl for en skovl.

"Jeg er ærlig og siger min mening. Det betyder noget for mig at være ærlig, så andre ved, hvor jeg står. Derfor kalder jeg en skovl for en skovl, så du altid ved, hvor du har mig".

04

Pligtopfyldende

Jeg er omhyggelig og overholder mine aftaler.

"Som datter af selvstændige forældre, ligger det i mit DNA at være hårdtarbejdende og pålidelig. Når jeg indgår et samarbejde, kan du regne med, at jeg udfører mine opgaver på en måde, der lever op til dine krav og forventninger, forbygger fejl og overholder deadlines".

05

Disciplineret

Jeg har i over 8 år cyklet fast 25 kilometer 7 dage om ugen. Det er blevet til nogle tusind kilometer igennem årene. Jeg har opbygget en mentalitet, således at selv stiv kuling, træls vejr med sne og slud, frost og kulde, eller regnvejr ikke længere fremstår som forhindringer for mig.

Jeg fortsætter for at nå målet - 25 kilometer igen i dag!

Den samme fokus og vedholdenhed bringer jeg ind i mit arbejde, når jeg udfører opgaver for mine klienter - og ikke mindst når jeg møder udfordringer.

bottom of page