top of page

Mine kerneværdier.

Mine kerneværdier er vigtige for mig, som menneske.

 

Der er værdier, som ligger, dybt forankret i min opvækst, som datter af en selvstændig erhvervsdrivende far, der var revisor.

 

Mine kerneværdier er fundamentet til måden, jeg kommunikerer med de virksomheder, jeg har indgået samarbejde med værende klienter som eksterne leverandører. De er fundamentet til måden jeg løser opgaver på.​

Om os: About

01

Ordentlig

Ordentlighed gennemsyrer hele min forretning, i alt hvad jeg gør og laver.

"Min moral og etik er høj. Det betyder, at når jeg har påtaget mig en opgave, løser jeg opgaven ved at være godt forberedt og sikrer mig at igennem hele processen, at have fokus på detaljerne og udvise ordentlighed og stor grundighed".

02

Gennemsigtighed

Ægte og autentisk hele vejen igennem.

"Jeg udgiver mig ikke for noget, jeg ikke er. Begår jeg fejl, tager jeg også ansvar for dette og begår dem ikke igen".

03

Ærlig

Jeg kalder en skovl for en skovl.

"Jeg er ærlig og siger min mening. Det betyder noget for mig at være ærlig, så andre, ved hvor jeg står.  Derfor kalder jeg en skovl for en skovl, så du altid ved hvor du har mig". 

04

Pligtopfyldende

Jeg er omhyggelig og overholder mine aftaler.

"Som datter af en selvstændig forældre, ligger det i mit DNA at være hårdtarbejdende og pålidelig. Når jeg indgår et samarbejde, kan du regne med, jeg udfører mine opgaver, så de lever op til dine krav og forventninger, forbygger fejl og overholder deadlines".

05

Disciplineret

Fokuseret og vedholdende.

"Jeg har i over 8 år, cyklet fast 25 kilometer 7 dage om ugen. Det er blevet til nogle tusind kilometer igennem årene. Jeg har opbygget en mentalitet, så jeg ikke ser en forhindring længere, når der blæser en stiv kuling, det er træls vejr med sne og slud, frost og kulde, eller det vælter ned med regn". 

 

Jeg forsætter for at nå målet - 25 kilometer igen i dag! 

 

Den samme fokus og vedholdenhed tager jeg med i mit job, når jeg udfører opgaver for mine klienter - og ikke mindst når jeg møder udfordringer.

bottom of page