top of page
Billede af Roberto Cortese

Optimer din succes, når du har en hjemmeside med webshop, med professionel hjælp til alle de små opgaver

Ønsker du en effektiv løsning til de mindre opgaver på din webshop, som ikke kræver kodeændringer? Jeg tilbyder min bistand, hvilket sparer dig for tid og sikrer, at din webshop forbliver opdateret og optimeret.

 

Hvad enten det handler om nye produkter, kategorier, SEO-optimering af produkter og kategorier, eller sikring af et 100% mobilvenligt webshop-design, er jeg parat til at assistere.

 

Begynd samarbejdet nu og hold din webshop ajour med minimal indsats!

HJÆLP MED CMS PLATFORME

Ønsker du professionel assistance med din CMS platform? Jeg besidder specialiseret viden inden for Magento, WooCommerce, Wix, Wordpress og Shopify, og kan sandsynligvis assistere selvom din platform ikke er nævnt her.

På baggrund af min erfaring har jeg observeret, at mange CMS platforme deler mange lighedspunkter. Uanset hvilken platform du benytter, er du velkommen til at tage kontakt.

Lad os sammen finde ud af, hvordan jeg kan være behjælpelig!

check list, validation. businessman mark on checkbox with check mark. with space designed

Hvilke opgaver løser jeg?

Herunder kan du se et udpluk af opgaver, jeg ofte løser:

Indhold
Oprettelse af indhold til webshoppen, herunder tekst, produkter, kategorier og andre medier.
 

Søgemaskineoptimering (SEO)

Optimering af webshoppen til søgemaskinerne for at forbedre dens synlighed og placering i søgeresultaterne.
 

Brugeroplevelse

Optimering af webshoppens brugeroplevelse for at sikre, at den er intuitiv og let at bruge for besøgende.
 

Produktoprettelse og optimering

Oprettelse og vedligeholdelse af produkter, herunder beskrivelser, priser, billeder og opdateringer.
 

Kategorioprettelse og optimering

Oprettelse og vedligeholdelse af kategorierne, herunder beskrivelser og nummerering af produkter ved visning på kategoriniveau.
 

Oprettelse af forsendelsemuligheder og håndtering

Opsætning af forskellige forsendelses- og håndteringsmuligheder, såsom fragtmuligheder og tilbagesendelsespolitikker.
 

Optimering af webshoppen

Optimering af indhold, kategorier og produkter hastighedoptimering,  optimering af brugervenlighed, optimering af billeder m.m. Læs mere om optimering af webshop
 

Optimering af webshoppen, så den bliver CO2 neutral

Jeg vil samarbejde tæt med dig for at forstå dine behov og mål. Derefter vil jeg analysere dit website og identificere de områder, hvor bæredygtige tiltag kan implementeres.
Læs mere om klimavenlig webshop

Hand holding green paper cut smile face on green background, positive thinking, mental hea

Fordelen ved at outsource opgaverne på din webshop

Tidsbesparelse

Ved at outsource dine webshop opgaver kan du frigøre din tid til at fokusere på kernevirksomheden, herunder strategi, produktudvikling og kunderelationer.
 

Nem adgang til ekspert hjælp

Ved at outsource til en ekspert i webshop administration og optimering får du adgang til en dybdegående viden og erfaring, der kan hjælpe med at optimere din webshop og øge salget.
 

Kosteffektiv

Outsourcing kan ofte være mere omkostningseffektivt end at ansætte fuldtidsansatte, da du kun betaler for de tjenester, du har brug for.
 

Skalerbarhed

Ved at outsource kan du nemt skalere dine tjenester op eller ned afhængig af din virksomheds behov, hvilket gør det mere fleksibelt og tilpasningsdygtigt.
 

Opdateret med de nyeste trends

Jeg er opdateret med de nyeste trends, funktioner og bedste praksis inden for e-handel, hvilket kan være til stor fordel for din virksomhed.
 

Risikoreduktion

Ved at outsource til en ekspert kan du minimere risikoen for fejl og tekniske problemer, som kan have indflydelse på din webshops præstation.
 

Forbedret kundeservice

Med en ekspert, der håndterer tekniske spørgsmål og optimerer brugeroplevelsen, kan du forbedre din kundeservice og tilfredshed.
 

Fokus på vækst

Ved at frigøre tid og ressourcer kan du fokusere mere på vækststrategier, såsom markedsføring, brandopbygning og ekspansion.

 

At outsource opgaverne i din webshop kan være en optimal løsning, der både har en kort- og langsigtet værdi for din virksomhed.

Som en grundig og erfaren specialist, vil jeg kunne tilbyde en ordentlig håndtering af dine webshop opgaver, sikre en høj kvalitet i arbejdet, og samtidig give dig ro i sindet. Med en tryg og sikker tilgang, kan du være sikker på, at dit websted fungerer som det skal.

Jeg vil arbejde tæt sammen med dig som din rådgiver for at forstå dine behov og mål, hvilket vil danne grundlag for vores samarbejde. Jeg vil skitsere en klar køreplan og proces, der inkluderer alle nødvendige tiltag og overvejelser for at sikre, at din webshop er optimalt opsat, fungerer effektivt og har en høj ydeevne.

Med omhu og faglighed vil jeg benytte de bedste værktøjer og ressourcer til at håndtere dine opgaver. Jeg vil også følge de bedste retningslinjer og fremgangsmåder for at forbygge eventuelle problemer og minimere negative konsekvenser.

Outsourcing kan frigøre dine lokale ressourcer, så du kan fokusere mere på din kerneforretning.

 

Samtidig kan det give en højere værdi ved at trække på min erfaring og ekspertise.

En tjekliste og regelmæssig vejledning vil være en del af vores samarbejde for at sikre, at alle opgaver er dækket, og at du er godt informeret om, hvad der sker. Som din webshop specialist, vil jeg være ved din side, klar til at hjælpe med eventuelle udfordringer, der måtte opstå.

PortOne1.jpeg

Jeg er ikke et webbureau eller marketingbureau

Det betyder jeg overlader kodning, til din interne webudvikler eller webbureau og markedsføring til dit marketingbureau.

Jeg gør nemlig kun det, jeg er god til - for at sikre dig et trygt og grundig samarbejde.

Har du brug for hjælp til en anden opgave, der er relateret til kodning eller markedsføring? Men ikke har en samarbejdspartner til dette, kan jeg hjælpe dig med at finde et troværdigt firma, som kan hjælpe dig.

 

Jeg har flere faste samarbejdspartnere, som er nøje udvalgt udefra, at de skal være dygtige i processen og kan kvalitetssikre deres opgaver og skriver kode efter kodestandarder.

Jeg har ingen økonomisk interesse, når jeg hjælper dig med at finde en samarbejdspartner indenfor kodning eller online markedsføring m.m.

Du finder mig i "PortOne" på Porthusgade 1 i Aalborg.

Skal jeg hjælpe dig med opgaverne på din webshop?

Du er garanteret en grundig og faglig kvalificeret rådgiver, der har fokus på at din webshop fungerer optimal, er brugervenlig og er konverteringsvenlig.

Med venlig hilsen

Betina Mikkelsen

Ejer af Mikkelsen Consulting​​

bottom of page