Billede af Zyro

Ydelser indenfor bæredygtig e-handel

Vi tilbyder rådgivning indenfor investering i - og udvikling af bæredygtig eCommerce - også kaldet e-handel. Vi identificerer nøgleområder til forbedring og rådgiver om praktiske handlinger inden for grøn omstilling og rådgiver ved udvikling af en bæredygtig eCommerce profil og virksomhed.

Grøn omstilling til bæredygtig e-handel

Vi hjælper dig med at identificere nøgleområder, der skal implementeres eller ændres for at imødekomme de stigende krav om bæredygtige tiltag til danske virksomheder.

Sparring og rådgivning ved online strategi

I samarbejde med dig, hjælper vi dig med at få defineret en online strategi baseret på virksomhedens målsætning om grøn omstilling. Påtænker du at starte en webshop, kan du sparre med os om din online strategi, så du er gearet til fremtidens e-handel.

Sparring og rådgivning ved ESG rapport

Vi hjælper dig med at identificere nøgleområder, som skal med i jeres ESG rapport. Under jeres interne udarbejdelse af profilen, er vi med på sidelinjen og kommer med udkast til formuleringen.

Ta' det rette valg af leverandører og udvidelser

Vi rådgiver og hjælper dig med at finde de rette leverandører til din webshop. Du sparer en masse tid på analyse af diverse extensions, moduler m.m. Det tager vi os af, så du får den rette udvidelse til din webshop. Vi kan også hjælpe dig med, at finde den rette e-handlesplatform baseret på din online forretningsstrategi.

Udvikling af bæredygtig e-handlesløsning

Vi samarbejder kun med de dygtigste udviklere og i samarbejde med dig, finder vi det rette webbureau - som matcher dig og din virksomhed.

Lej en eCommerce assistent til at udføre og vedligeholde de små opgaver, som I ikke selv har tid til. For eksempel oprettelse af kategorier, produkter, SEO optimering af kategori- og produkttekst m.m.