top of page

Hjemmeside Aalborg? Få hjælp til de små opgaver på hjemmesiden, så du altid har en troværdig og professionel hjemmeside.

Jeg hjælper virksomheder i Aalborg og Nordjylland, med at løse små opgaver, med stor grundighed på hjemmesiden.

Hænger opgaverne i bremsen på hjemmesiden med:

 

 • Opdatering af produkter eller ydelser?

 • Opdatering af kontaktinfo med bl.a. nye medarbejdere m.m.

 • Opdatering af referencer og cases?

 • Opdatering af designet på hjemmesiden, så den også kan læses på mobile enheder?

 • Opdatering af forsiden med nye, tidssvarende billeder og nyheder?

 • Opdatering af hjemmesidens version, så den er hurtig?

Hænger hjemmesiden i bremsen fordi der ikke er arbejdet på den i lang tid pga. tidsnød? Måske ressourcerne eller viden slet ikke findes i virksomheden om hvordan hjemmesiden skal vedligeholdelse?

Få hjælp til en fornuftig og budgetvenlig timepris: 450,00 kr. excl. moms og ingen binding.

Der er ingen opgaver, der er for små for mig! Jeg udfører også opgaver, der kun tager 15 min., og tager derfor kun betaling for 15 minutter.

Hvad betyder det, jeg vedligeholder din hjemmeside?

Det betyder du ikke skal tænke på din nye hjemmeside eller allerede eksisterende hjemmeside er up-to-date på alle punkter.​

Hvad kan en aftale om vedligeholdelse af din hjemmeside indeholde?

SØGEMASKINEOPTIMERING

Jeg kan bl.a. sørge, for hjemmesidens er SEO optimeret både med søgeord, tekst og billede ALT tekst, så I med tiden får en bedre placering i søgemaskiner.

Rent teknisk, tester jeg og holder øje med fejl på hjemmesiden, tester om Google læser hjemmesiden rigtigt, mangler der at blive indekseret sider m.m.

KONVERTERINGSVENLIG, SÅ DU FÅR LEADS

Jeg sørger for hjemmesiden er hurtig, at alle knapper og links virker. Tester, tjekker og optimerer for at give de besøgende en god oplevelse.

At holde hjemmesiden ved lige med nye billeder, nyheder, tekst, referencer og cases m.m. Så den altid fremstår opdateret og sender et stærkt troværdighedssignal til potentielle kunder

BRUGERVENLIGHED

Jeg sørger for hjemmesiden er opdateret på indholdet, medarbejder info m.m. så både potentielle og faste kunder kan finde den information, de leder efter.

RESPONSIV WEBDESIGN

Designmæssigt sørger jeg for at den også vises korrekt på alle mobile enheder – tallene fra danske statistikker viser jo, at over 50% af al trafik til hjemmesider og webshops kommer fra mobile enheder.

Hvilke størrelse virksomheder hjælper jeg?

Jeg hjælper selvstændige erhvervsdrivende i Aalborg og Nordjylland.

Hvilke brancher arbejder jeg med?

Det kan være f.eks være følgende brancer:

 • Håndværker

 • Entreprenører

 • Maskinstationer

 • Advokater

 • Tøj- og Skobutikker

 • Psykologer

 • Fysioterapeuter

 • Helse & Velvære

 • Kosmetisk Behandlinger

 • + mange flere

Hvordan kan du være tryg ved jeg kan vedligeholde virksomhedens hjemmeside?

Jeg har over 20 års erfaring at trække på inden for reklame- og internetbranchen, som konsulent i flere reklamebureauer, i Aalborg og projektleder, afdelingsleder i webbureauer i Aalborg samt Managing Director i Skandinavien for et webbureau i Ukraine.

Hjemmesiden er i trygge hænder

Ved brug af mit pålidelige netværk, af professionelle og nøje udvalgt eksterne samarbejdspartnere indenfor marketing, tekst og hjemmesideprogrammering kombineret med mine egen +20 års brede erfaring indenfor reklamebureau, webbureau og som ejer af egen webshop, er I sikret en samarbejdspartner, som kan hjælpe jer på alle måder, med hjemmesiden.

Skal der kobles en ekstern samarbejdspartner på nogle opgaver, fakturer de direkte jeres virksomhed. Jeg har ingen økonomisk interesse i samarbejdet, andet end jeg ønsker I får det bedste af det bedste og sparer penge.

 

Professionelt samarbejde

Jeg garanterer et struktureret og professionelt samarbejde ved at have styr på detaljerne og sikrer at hjemmesiden er i trygge hænder ved at have en veldefineret samarbejdsform, som I kan læse mere om her.

 

Lidt om min baggrund

Erfaringen med hjemmesider, webshops og webdesign, kommer fra min ansættelse i lokale reklamebureauer og webbureauer i Aalborg, ved Halskov & Halskov, MedienetCom, Bjørnstrup & Abildgaard, Tom Anton Reklamebureau, Commitment Advertising og Internord Web.

 

Udover min dybe erfaring indenfor internet- og reklamebranchen har jeg mange års praktisk erfaring med fysisk salg af udstyr til både, isenkram, beklædning, sko og tasker, udlejning af flyttecontainer for Boxit og udlejning af lifte m.m. for LOXAM, som er et stort internationalt udlejningsfirma og leverandør til byggebranchen.

 

Hvilke kunder, har jeg arbejdet med igennem tiden?

Jeg har udført forskellige marketing- og hjemmesideopgaver, for bl.a.

 • Sonne Huse

 • Boxit

 • Dansk Bilglas

 • TK Development

 • Best Travel

 

Rådgivning samt optimering og vedligeholdelse af webshops for bl.a.:

Gloria Mundi Care, Beautycos, Direct Espana, Jyske Storkøkken, Fossflakes, Sexshop

 

Længerevarende projekter:

Været med til at beskrive et digitalt EU finansieret projekt under IT-fyrtårnsprojektet "Det Digitale Nordjylland" i 2000-2001.

 

Samarbejdet som konsulent med den Danske Ambassade i London for at få danske entreprenører og håndværker til at byde på byggeopgaver ved OL i London i 2012.

Kontakt mig her for en uforpligtende snak om din hjemmeside - Aalborg & Nordjylland

. . . og start hurtigt, med at få løst alle de små ufærdige opgaver og undgå, der opstår problemer på din hjemmeside - til en fornuftig og budgetvenlig timepris på 450,00 kr. excl. moms.

​​

bottom of page